Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam jeszcze ze 3500min na easymetinie. czy bede mogł je wykorzystac do konca czy mi poprostu przepadna ???

Opublikowano

Ja mam teraz 3300min i korzystam prawie cały czas od początku promocji. Na pewno nie jest do dzisiaj do 12.00 tak jak pisali niektórzy. 3300 min to 55h, więc coś tutaj jest nie tak :P:D

Aktualnie tylko s25

Opublikowano

kurde jak by bylo do 28za free bo bedziie event górniczy i bedzie mozna duzo zarobić kradnac rudy kiedys na monku z takiego eventu nawet 100kk wyciagałem ;D

@topic te minuty cały czas leca nawet jak niejestes zalogowany wiec kozystaj puki mozesz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Idz dropić medale lub kawalki klejnotu.

Do kawałków klejnotów jeszcze Ci bd dropic Kawalki Zepsutej Zbroji i Zardzewiałe Ostrza.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Ja się dorobiłem 80kk w 3dni dzięki takim ulepszaczom.

Przy 3 botach to już jest bardzo dużo, po za tym na czym moze takim botem zarabiac na 25-30lvlu jak nie ulepszacze?

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

kurde jak by bylo do 28za free bo bedziie event górniczy i bedzie mozna duzo zarobić kradnac rudy kiedys na monku z takiego eventu nawet 100kk wyciagałem ;D

@topic te minuty cały czas leca nawet jak niejestes zalogowany wiec kozystaj puki mozesz

hah chyba wiem o co c'mon żeby czas przedłużyć!

Ja instalke EM2 ściągałem z tej str. co ją ktośtam podał.

Wczoraj usunąłem EM2 z kompa koło 11.30

A dziś rano zainstalowałem od nowa, i DZIAŁA!!!

Mam 3000 min jeszcze! zajefajnie :P

2010060408078740[4].gif

18706.png

Opublikowano

Jak by było do 1.01.2012 bo ja bym z 50 lvl wbił na pierscieniu expa jeszcze tylko 3 sm bi brakuje, a jeszcze jedno czy jak wypełnie tchibo i przyjda mi smocze monety to moge jeszcze raz bo mi sie nie wyswietla

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...